Nå har du muligheten til å se en storslått operaforestilling, helt gratis! Café Fiasco inviterer til en festforestilling, hvor Den Norske Opera og Ballett står for underholdningen.

Siden 2008 har Café Fiasco hatt Den Norske Opera og Ballett som nær nabo. Det har gjort operasangere og scenearbeidere til både faste gjester og gode venner av de ansatte på Café Fiasco.

Ved inngangen til Galleri Oslo finner du Café Fiasco, som siden 2008 har vært en av Operaens nærmeste naboer

Ved inngangen til Galleri Oslo finner du Café Fiasco, som siden 2008 har vært en av Operaens nærmeste naboer


– Det er unikt å ha et sted å gå til hvor du alltid er velkommen, og alle kjenner alle. Fiasco er for meg en etterlengtet pause i hverdagen, sier Vanja Sæther, scenearbeider ved Den Norske Opera og Ballett. For oss var det derfor hyggelig å kunne bidra med en festforestilling.

Vi har nemlig fått låne operaens opptak av forestillingen Billy Budd, som vil bli vist på storskjerm den 14. april kl. 19.00

Vanja Sæther ved Den Norske Opera og Ballett forteller at hun gleder seg til forestillingen og satser på et godt oppmøte.

Vanja Sæther ved Den Norske Opera og Ballett forteller at hun gleder seg til forestillingen og satser på et godt oppmøte.


«Nasjonaloperaens beste produksjon hittil i sesongen»

Forestillingen har hyppige visninger verden over, og Den Norske Opera og Ballett hadde sin Norgespremiere i januar 2019. Aftenpostens Maren Ørstavik trekker frem Billy Budd som deres beste oppsetning hittil i sesongen.

– En rekke gode solister, et mannskor i toppform og virkningsfull scenografi gjør det menneskelige dramaet konsentrert og nært, skriver hun i sin anmeldelse.

 

Vi byr på mat, men drikke må du kjøpe selv.

I tillegg til visningen av Billy Budd, vil Café Fiasco by på Chili con Carne til gryten går tom. Til deg som vil spise noe annet, finner du blant annet et godt utvalg av burgere på den faste menyen. Drikke må du selv stå for, men da selvfølgelig til en hyggelig penge.

– Vi gleder oss til å vise frem en flott forestilling – kanskje spesielt til de som vanligvis ikke går i operaen. Fremvisningen er også litt til ære for våre stamgjester som vi har blitt så glad i, og håper at så mange som mulig kommer og ser forestillingen – både nye og faste gjester er velkomne sier Nicolas Levy, driftssjef på Cafe Fiasco.

Nicolas Levy, driftsjef ved Café Fiasco

Nicolas Levy, driftsjef ved Café Fiasco

Nicolas fortsetter med å fortelle om kveldens Chili con Carne. Oppskriften har han fått fra sin bestemor, og skal vi tro han rett har den lenge gått i arv i det franske familietreet hans. Gryten vil du kunne bli servert fra kl. 18.30.

For deg som ikke kjenner til Cafe Fiasco, finner du oss rett ved inngangen til Galleri Oslo, ved siden av hotel Plaza, og har siden 1989 vært et av Oslos tradisjonelle møtesteder.